Üdvözöljük a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. honlapján!

Társaságunk 34.500 hektár erdőt kezel az ország észak-nyugati területén. Mi gazdálkodunk a Duna szigetközi szakaszán, a Kisalföld folyókkal átszőtt vidékén, a hansági erdőkben, valamint a világörökség részét képező pannonhalmi tájon.

Az erdőt, ezt a felbecsülhetetlen természeti értéket csak szakszerű, a fenntartható fejlődés szempontjait figyelembe vevő gazdálkodással lehet megőrizni. Ehhez kellő biztosíték, hogy a magyar erdészek csaknem 250 éve folytatnak szakmai törvényekre alapozott erdőgazdálkodást.

A jól képzett szakembergárda biztos záloga a jövő kihívásainak.

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. munkatársaként fő feladatunknak tekintjük, hogy a gazdaság legfontosabb megújuló nyersanyagát és energiaforrását a faanyagot, örök időkre biztosítsuk a társadalomnak. Mindezt úgy, hogy a természetvédelmi, környezetvédelmi és közjóléti igényeket is maradéktalanul teljesítsük.

Vállalatként megbízható, kiszámítható üzletfelei vagyunk vevőinknek és szállítóinknak. Közvetlen környezetünkkel, elsősorban a területünkön érdekelt önkormányzatokkal, oktatási intézményekkel, civil szervezetekkel igyekszünk jó kapcsolatot kialakítani.

Törekszünk arra, hogy a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. jó gazdája legyen az elődöktől kapott erdőknek és elkötelett őrzője a jövő természeti értékeinek.

 

Orbán Tibor
vezérigazgató