Szálláshelyek a KAEG Zrt. területén

Ravazdi Erdei Iskola 

A Ravazdi Erdei Iskolában található szállás az általános iskolások erdei iskolai foglalkozásai mellett szakmai programok, osztálykirándulások, szakkörök, céges és családi rendezvények, nyári táborok, kirándulók vendéglátásának helyszínéül is szolgál.

 

Szállásunk a Ravazdi Erdészet telephelyén található.  Az erdészeti iroda épületében helyezkedik el a vendégek fogadására szolgáló 30 fős szálláshely. Egy kapcsolódó épületszárnyban kapott helyet az erdészettörténeti gyűjtemény. Különálló épületrészben érhetőek el a közösségi helyiségek, melegítőkonyha és étkező.  Az udvarban található egy 20 fő befogadására képes filagória, a hozzá kapcsolódó kemencével, 15 fő pihenését szolgáló pavilon, szalonnasütő, bográcsozó hely, boltíves pince.

 

Ravazd a Győrt Veszprémmel összekötő 82-es főút mentén, Győrtől 25 km-re fekvő, lakosainak lélekszámát tekintve kb. 1200 fős  település.  A falu földrajzi elhelyezkedésére jellemző, hogy a Kisalföld sík vidéke, a Bakony északi vonulata, a Sokorói dombság és a Pannonhalmi dombság lankáinak ölelésében, csodás természeti környezetben fekszik.

 

A település kedvenc kirándulóhelyei:

 

Környékbeli ajánlott látnivalók:

 

Elérhetőség:

Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt.

Ravazdi Erdészet

9091 Ravazd, Erdészet út 1.

www.ravazdierdeiiskola.hu

info@ravazdierdeiiskola.hu

Tel.:06 96/558-001, 06 20/599-7838: Libor Mária erdei iskola vezető

 

 

Göbös-majori panzió, faházak 

Bővebb információ:

http://www.kaeg.hu/szabadido-turisztika-kiranduloknak/gobos

 

 

 

Patkányosi Vadászház

Az Alsó-Szigetköz egy csendes zugában, természetvédelmi területen rejtőzik vadászházunk, mely kitűnő pihenési lehetőséget biztosít a hétköznapok forgatagában megfáradt embernek. Az összesen 11 férőhelyes, kétszintes házban 1 db egyágyas és 5 db kétágyas szoba található, melyek közül kettőhöz saját fürdőszoba is tartozik. A földszinten pedig jól felszerelt konyha, és egy 25 fő étkeztetésére lehetőséget nyújtó társalgó szolgálja a vendégek kényelmét.
Bográcsozási lehetőséget előzetes egyeztetés alapján biztosítani tudunk. Ellátás igény szerint.
Felszerelés: TV, DVD lejátszó, hűtőszekrény, mosogatógép, elektromos tűzhely, mikrohullámú sütő, kerti bútor, szobákban törölköző.

 

 

 

Rókatói Vadászház

Vadászházunk Kapuvártól 15 km-re, a rókatói erdészeti bázison található, nyugodt erdei környezetben. Megközelítése a Kapuvár-Pamhagen közút felől lehetséges, a Deltai pihenőtől 2 km-re fekszik, jól járható kavicsos út mellett. A 15 éve épült vadászházban 2 db 2 ágyas és 2 db 1 ágyas szoba található, utóbbiak közül az egyik szükség szerint pótágyazható. A szobák mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik.

Az épületben közös tárgyaló, étkező, melegítőkonyha, terasz áll a vendégek rendelkezésére. A megfelelő hőmérsékletet hangulatos kandalló illetve fatüzelésű központi fűtés biztosítja. A szálláshelyen étkeztetést nem tudunk vállalni.

 

További információ:

Kóródi Sándor

erdészetvezető

+36 20 219 42 05