Göbös-major Ökoturisztikai Központ

  A zavartalan pihenés helyszíne a Rábaközben: Göbös-major

 Horgásztó Kapuvártól 16 km-re, délnyugati irányban található erdőgazdaságunk egyik ökoturisztikai központja: Göbös-major. Az Esterházy család valaha volt majorja az erdő közvetlen szomszédságában, gyönyörű természeti környezetben várja az   aktív pihenésre vágyókat.

  Annak ideális helyszín, aki szeretné szabadidejét távol a világ zajától, az erdő közvetlen szomszédságában tölteni. Ahol a    természet csendjében csak a madarak és szél hangja a „zavaró tényező”.

  A majorban 12 saját lóval, 1800 m2-es fedett lovardával, óriási szabadtéri karámokkal lovaglási és erdei túralovaglási, sétakocsikázási lehetőséggel várjuk az érdeklődőket. Csaknem egy hektáros horgász- és csónakázó tó, szabadtéri grillező, a közelmúltban épült erdei iskolai tanterem és tanösvény áll az itt pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek rendelkezésére.

 

A központ panziójában 16 főnek tudunk szállást biztosítani egész évben, ezen kívül három frissen felújított faház is üzemel, ahol főleg diák-csoportok szállnak meg, az erdei iskolai foglalkozások, vagy a népszerű, teltházas nyári lovas táborok idejére. 

A szálláshelyek előzetes időpont egyeztetéssel foglalhatók le. (Horváth János, turisztikai központ vezető 20/599-7788; horvath.janos@kaeg.hu)

A létesítmény ideális ballagások, esküvők, nagyobb létszámú családi rendezvények, céges csapatépítő tréningek helyszínéül is.  

A majorban erdei iskolai foglalkozásokat, kirándulásokat és tematikus nyári táborokat szervezünk.

 

 

Lovastábor a Göbös majorban:

A 2020. évi nyári lovastáborba való jelentkezéshez szükséges dokumentumot innen lehet letölteni:

Jelentkezési lap

 

 

Göbös major:

 

 

         

További képek ide kattintva érhetők el.