Vadászat, vadgazdálkodás

Vadászattal kapcsolatos információ Nagy Balázs vadászati főellenőrtől kérhető:             +36 20/388 53 77,  +36 96/526-586
Aktuális vadászati árjegyzék: 2019. március 1-től visszavonásig
 
A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. hat vadászterületen gazdálkodik. A közel 33.000 hektár kiterjedésű vadászterület az élőhely jellegét tekintve leginkább a nagyvadállománynak kedvez. Győr, Kapuvár, Jánossomorja és Ravazd környezetében terül el a vadászterület ahol megtalálható a rábaközi cseresektől az ártéri nyarasokig, a ravazdi tölgyestől a hansági égeresekig sokféle faállomány. A hatósági előírásoknak megfelelően az általunk felügyelt területeken mintegy 600 gímszarvas, 600 őz, valamint 1200 vaddisznó kerül elejtésre.
A sokszínű és változatos élőhelyből adódóan minden vadász megtalálhatja a számára legjobb területet, ahol a legkülönbözőbb vadászati módokkal – cserkelés, lesvadászat, fogatozás, terelő és hajtóvadászat – hódolhat kedvtelésének.
A vadászati szolgáltatásunk igénybevétele előtt szerződést kell kötni a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt.-vel, mint a vadászatra jogosult képviselőjével, amely tartalmazza a szerződött felek jogait és kötelezettségeit, a megállapodás részletes feltételeit.

Az árjegyzék szerinti bérvadászatot csak érvényes vadászjeggyel, illetve vadászati engedéllyel, fegyvertartási engedéllyel lehet igénybe venni. Íjász-vadászat esetén az előirt íjász vadászvizsgával és íjász-vadászjeggyel kell rendelkezni.
 
Aktuális vadászati árjegyzék: 2019. március 1-től visszavonásig
 
 

Fácán vadászat 

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. fácán vadászati lehetőséget biztosít 6 -10 fős csoportok részére a Ravazdi Erdészet területén, a Magyalosi lőtér közvetlen környezetében. A terület domborzatából adódóan angol stílusú fácánhajtást kínálunk. A vadászok a völgyekben és a dombok lábánál helyezkednek el, így a madarak 30-40 méter magasan érkeznek a puskás vonal fölé. Ez a vadászati mód rendkívül sportos és színvonalas vadászélményt nyújt a résztvevőknek.

A vadászatok időpontja: november elejétől – január végéig

A lőtér üzemeltetője a fácánvadászatot megelőzően egy korongvadász lőgyakorlatra ad lehetőséget a Magyalosi lőtéren. E szolgáltatás előre egyeztetve, külön díj fejében vehető igénybe. A korongvadász pályák használatának díja: 3000 Ft/rotte (25 korong).

A lőtér Ravazd Győr-Moson-Sopron megye délkeleti részén, a Sokorói-dombságban, Győrtől 21 km-re, a Győrt és Veszprémet összekötő 82-es számú főút mentén található. (GPS koordináták:    É: 47.4951489°  - K: 17.7653431° )

Kapcsolat: Nagy Balázs vadászati főellenőr 20/388-5377

Fácánvadászat árjegyzéke:

Letölthető formátum: /userfiles/vadaszat/facanmagyar.pdf ; /userfiles/vadaszat/facannemet.pdf