Miniszteri elismerő oklevélben részesült Simon László kollégánk

Az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából Dr. Nagy István agrárminiszter úr kitüntetéseket adományozott az erdészszakma kiválóságainak.

A 2019. év kitüntetettjei között volt Simon László kollégánk is, aki méltán rászolgált a miniszteri elismerő oklevélre, hiszen 16 éves kora óta tevékenykedik Erdőgazdaságunknál.

Kitartó, szorgalmas önképzéssel sajátította el a faipari szakma mesterfogásait. Pontos, precíz, igényes munkája benne van a társaság szinte összes jelentős faipari beruházásában. Keze nyomát dicsérik a – minden megyei településnek ajándékozott – Milleniumi keresztek, a sok – sok tanösvény tábla, és a közjóléti berendezések faeszközei is.

Az dolgos munkás évek során, - folyamatosan fejlesztve szakmai tudását - autódidakta módon képezte magát a fafaragásban, és egyre szebb munkák (kopjafa, címer) készültek kis faipari műhelyében.

Az elismeréshez szeretettel gratulálunk, további sok szép alkotást kívánunk, és jó egészséget, hogy még sokáig tarthassa faipari kézműves foglalkozásait az erdei iskola kis látogatóinak!

 

További képek


Vissza