OEE Hcs. szakmai nappal egybekötött tisztújító közgyűlése

A tisztújító közgyűlésre 2018. szeptember 6-án került sor a Zrt. Kapuvári Erdészet Dél-Hansági gondnokságán, és a Göbös-majori Ökoturisztikai Központban.

A Győri Erdőgazdálkodási helyi OEE csoport megjelent tagjainak első programja a Királytói Erdészeti Múzeum és a hansági erdőtelepítés története bemutatása volt. Majd a hansági erdőfelújítások megtekintése, értékelése abiotikus károkkal sújtott területeken, programelem következett. Ezután az erdőgazdálkodás és a természetvédelem kapcsolatának bemutatása a gyakorlatban címmel, Bors László erdőgondnok előadását Kóródi Sándor erdészeti igazgató úr kiegészítéseivel, hallgatták meg a résztvevők.

Az összejövetel fő céljaként meghatározott tisztújító választást Göbös-majorban tartotta meg az OEE helyi csoportja.

A Helyi Csoport választás levezető elnöke Iványi Ákos, HCs titkár, a választási bizottság elnöke Feketéné Pechtol Éva, a választási Bizottság tagjai: Molnár Gábor és Nagy János voltak. Az OVB képviselőjeként Dr. Marosi György vett részt a választáson.

A helyi csoport létszáma ill. szavazatra jogosultak száma: 105 fő, a szavazáson résztvevők száma: 53 fő volt.

A szavazó urna bontása után 52 db érvényes és 1 db érvénytelen szavazatot számláltak.

Elnöknek (51 szavazattal) Pap Lászlót, titkárnak (52 szavazattal) Németh Márkot választotta meg a tagság, egyben ők lettek a helyi csoport küldöttjei is.

A tisztségekre megválasztott munkatársaknak ez úton is jó munkát, szakmai sikereket kívánunk.

 

További képek


Vissza