Hivatásos vadászok megyei versenye 2018.

Minden szakmában fontos, -  a hivatásos vadász szakmában meg aztán különösen -, hogy a mesterség gyakorlója naprakész ismeretekkel rendelkezzen, szinten tartsa tudását gyakorlati és elméleti ismereteit. Ezt a szinten tartást szolgálják azok a különféle házi- és külső versenyek, melyeken munkatársaink rendszeresen részt vesznek. Ilyen esemény az Országos Magyar Vadászkamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezetének hivatásos vadász osztálya által évente megrendezésre kerülő „Hivatásos vadászok megyei versenye is.” Ebben az évben a Komárom-Esztergom megyei hivatásos vadászokkal közösen az OMVK Komárom-Esztergom megyei Területi Szervezetével közösen szervezte meg a megyei vadászkamara.

A versenyre Mosonmagyaróváron, június 19-én-én a Majoroki lőtéren jöttek össze a Győr - Moson - Sopron és Komárom - Esztergom megye hivatásos vadászai. A megmérettetés nagyon összetett volt, hisz volt a versenyprogramban:

Erőgazdaságunkat Sánta Gergely és Bella Szilárd képviselték.

A részvétel jeligés volt, az értékelés, díjazás megyénként történt, és nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy a Nyest „fedőnevű” versenyző  - mindössze 4,8 ponttal lemaradva a győztestől - egyik kiváló fiatal munkatársunk Sánta Gergely lett. Teljesítményéhez szívből gratulálunk!

Az első helyezett és a tavalyi eredményének köszönhetően Kuslits István is képviselik megyénket az országos versenyen Galgamácsán 2018.07.18-19-én. Sikeres versenyzést kívánunk Nekik!

További képek


Vissza