Családi nap a Ravazdi Ökoturisztikai Központban

Az Ökoturisztikai Központ halastava és gyönyörű környezete, a remek nyárias idő, a nagyszerű, ötletes játékok, a bográcsokban elkészült ízletes finomságok mind mind hozzájárultak ahhoz, hogy a résztvevők jól érezzék magukat. Pedig nem egyszerű a faladat, hisz a programot úgy kell összeállítani, hogy az apróságoktól a nyugdíjas vendégekig mindenki találjon vonzó elfoglaltságot.

Hát itt most talált mindenki!

Aki nyugalomra vágyott, az hosszan mélázhatott a szépséges tó partján a pecabotja mellett, aki izgalmakra, az kipróbálhatta a tramp-jump-ot, (ugrálás trambulinon gumikötelekkel rögzítve) vagy a „félelmetes” rodeóbikát. A kicsik választéka a buborékfújás, dobozvonat, ugráló vár volt, de ők is vidáman „repkedtek” a - szemlélő számára félelmetesnek tűnő -  trambulinon is… és volt több ügyességi játék külön gyermek, női, férfi kategóriákban a végén eredményhirdetéssel, oklevelekkel.

Általában is elmondható, hogy minden erdészet kitesz megáért, ha rákerül a rendezés kicsit sem könnyű feladata, de a ravazdi munkatársainknak most sikerült egy nagyon emlékezetes, szép napot  varázsolniuk a Zrt. kollektívája részére. Köszönet illet mindenkit, akinek része volt ebben!

 

További képek


Vissza