Lőtér avatás Göbös-majorban

Az idei Győr – Moson – Sopron megyei vadásznap keretében került sor a KAEG Zrt. Göbös-majori lőterének ünnepélyes megnyitására. Így a vadásznap egyik legérdekesebb programeleme a koronglövészet volt, ahol is több mint 50 nevezett vadász illetve versenyző gondolta úgy, hogy - a már hagyományos pörkölt-, kutya-, solymász verseny és a rengeteg kísérő program mellett - egy jó hangulatú korong lövészettel is emeli a többezres látogatottságú vadásznap színes repertoárját.

A létesítmény, melyet Pap László vezérigazgató-helyettes adott át a lövészsportok szerelmeseinek további versenyekre, csoportos, illetve egyéni szabadidős programként egy 50 méteres golyós belövő pályával, valamint két öt állásos skeet lövésre alkalmas pályával áll a nagyközönség rendelkezésére.

Az ideális helyszínen levő objektum (hisz mintegy 6 km távolságra van a legközelebbi lakott településtől, ezért a lőtér zaja semmilyen légköri viszonyok között nem zavarhatja a lakosságot) állandó nyitvatartási időpontban áll az érdeklődők rendelkezésére.

 


Vissza